Välkommen till Edcamp Sportlov 13

Ladda hem dokument m instruktioner: Varmt välkommen till Edcamp

Anmälningssida

Tips till deltagare på Edcamp; Digitala och fysiska lärmiljöers betydelse 25/2-13:

  1. Ytterskor tas av i hallen; medtag gärna inneskor.
  2. Vittra AB bjuder på smörgås, Vittra Telefonplan på kaffe/te.
  3. Har du ett angeläget ämne som du önskar diskutera skriver du upp det på Edcamptavlan och/eller läs där vilka spännande ämnen som det finns att välja bland. Du kan också gästblogga om ämnet innan för att skapa ytterligare intresse…
  4. 1313 invigs Edcamp med en kort presentation av de fem lärmiljöprinciperna som Vittra Telefonplan är byggd av: cave, watering hole, camp fire, show off och laboratory. Strax därefter går första dialogpasset av stapeln. Välj en grupp, delta! Efter ca 40 minuter en stunds mingel. Sedan andra passet. Efter det lite mingel och till sist ett tredje pass. Sedan dags för hemgång alternativt improviserad fortsättning! Samtalet lär även fortsätta på exempelvis Twitter… #edcampsthlm
  5. De som deltar förväntas ta ansvar för sin tid och sitt engagemang. Om man hamnar i en grupp vars fokus inte är där man önskar försöker man antingen påverka dialogen i rätt riktning alternativt lämnar gruppen till förmån för någon annan som ger mer. Detta ses inte på något sätt som oartigt utan högst ansvarsfullt både för en själv och för processen.
  6. Vi räknar med att komma ur detta fulla av inspiration, engagemang, kontakter, idéer, tankar och hoppas du gör detsamma.

Varmt välkomna!

Magnus Blixt, magnus@edcamp.se, @blixtgordon13, 0705-62 51 13

Camilla Askebäck Diaz, camilla.askeback@vittratelefonplan.se, @askeback

PS. För den som vill förkovra sig lite i aktuell forskning om lärandemiljöer: Peter Lippman ”Design for the Ages”, Creating collaborative spaces resp Collaborative Spaces. DS.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *