Välkommen till #EdCampGBG!

När: 1 juni kl 17:00 – 19:00
Var: Schillerska Gymnasiet

Vi träffas under anspråkslösa former för att i edcamp-konceptet utbyta tankar och idéer som är spännande för att skapa en ännu bättre svensk utbildning. Osäker på vad edcamp är? Läs mer här.

Innehåll:

  • Inledning
  • Pass 1
  • Paus – mingel
  • Pass 2

Skolsverige närmar sig hundra avsnitt och i samband med det tänkte de hålla ett edcamp. Den första juni på seneftermiddagen fixar vi Edcamp på Schillerska, mitt i Göteborg.

Vad är Edcamp?
Jo, det är som en knytkonferens av och med lärare. På en knytkonferens möts alla av ett tomt schema, och konferensen inleds med att man lägger in ämnen som deltagarna föreslår. På vårt Edcamp, som handlar om skolfrågor, kan det exempelvis vara kollegialt lärande, formativ bedömning, flipped classroom eller kanske frågor om yrkesetik. Därefter väljer man vilka diskussioner man vill delta i.

Det vi ser fram emot är inspirerande möten där vi alla bidrar med kunskap och nyfikenhet. Mer information kring Edcamp finns att läsa på Edcamp Sverige: http://edcamp.se/ och kommer att mejlas ut till de som anmäler sig.

Platserna är begränsade så det är först till kvarn som gäller! 

Anmäl dig här:
https://goo.gl/forms/HLn1D8elTkpUFbiM2

Arrangörer:
Skolsverige är en podcast som görs med och för hela skolsverige. Bakom podden står lärarna Karin Berg och Jacob Möllstam.

På Facebook: https://www.facebook.com/events/252846998514475/
På Twitter: #edcampgbg

Det här inlägget postades i EdCamp GBG av Jonas Bäckelin. Bokmärk permalänken.

Om Jonas Bäckelin

Administratör för edcamp.se och Gymnasielärare i naturvetenskapliga ämnen. Deltar sedan 2014 som Microsoft Innovative Educator Expert och har nu rollen som MIE fellow. Dessutom är jag sedan 2017 en av Google for Educations certifierade utbildare, som brinner för att hjälpa andra att förändra klassrummet med hjälp av teknik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *